Servei d'instal·lació i manteniment d'antenes particulars i de comunitats

El vostre tècnic de confiança per a instal·lació, reparació i adaptació d’antenes. Oferim una àmplia gamma de serveis per assegurar-vos la millor recepció de televisió i adaptació a les normatives vigents. Descobreix els nostres serveis:

  • Instal·lació i Reparació d’Antenes: Realitzem la instal·lació professional d’antenes adaptades a les vostres necessitats. També oferim serveis de reparació ràpids i eficients.
  • Antenes Terrestres: Proporcionem antenes terrestres de primera qualitat per garantir una recepció òptima del senyal televisiu.
  • Antenes Comunitàries: Especialitzats en antenes comunitàries per a edificis residencials. Optimitzem la recepció per a múltiples usuaris.
  • Reparació d’Averies: Disposem d’un servei ràpid i eficient per a la reparació d’averies en antenes. Recuperem la connexió sense demora.
  • Adaptacions a la Normativa: Assegureu-vos que les vostres antenes compleixin amb les normatives vigents. Realitzem adaptacions per garantir el compliment de les regulacions actuals. Actualment estem adaptant les antenes per la nova freqüència 5G
  • Instal·lacions Especials: Empresa homologada per TELEVES per donar servei a masies rurals amb el sistema SAT/TDT on no arriba el senyal d’antena convencional.

  • Televisió Digital Terrestre (TDT): Estem al corrent de les últimes tecnologies. Proporcionem serveis de TDT per garantir-vos una transició suau cap a la televisió digital.

Confieu en Electrònica Blaya per a totes les vostres necessitats d’antenes. Amb la nostra experiència i professionalitat, assegurem una connexió de qualitat i un servei excepcional.

Contacteu-nos avui mateix per obtenir més informació o sol·licitar els nostres serveis.
caCA