Servei d'instal·lació i manteniment de Càmeres de Videovigilància

Ens enorgulleix oferir solucions de seguretat avançades per protegir els vostres espais. Descobreix les funcionalitats i beneficis de les nostres càmeres de videovigilància:

 • Sistemes de Càmeres HD-CVI (Analògic) o IP (Digital):
  Les nostres càmeres HD i Ultra HD proporcionen imatges clares i nítides, permetent-vos veure amb detall els esdeveniments a tot moment.
 • Monitoratge Remot:
  Accedeixi al monitoratge en temps real de les vostres càmeres des de qualsevol ubicació amb connexió a internet. Mantingueu un control total, fins i tot quan no sou físicament presents.
 • Visió Nocturna Avançada:
  Les càmeres de visió nocturna ofereixen una vigilància efectiva fins i tot en condicions d’escassa llum, garantint la seguretat durant les hores fosques.
 • Emmagatzematge Segur i Accesible:
  Proporcionem solucions d’emmagatzematge segures i accessibles, amb opcions com sistemes locals.
 • Integració Amb Altres Sistemes de Seguretat:
  Les nostres càmeres es poden integrar amb altres sistemes de seguretat, com ara sistemes d’alarma i control d’accés, per proporcionar una protecció completa.
 • Assistència Tècnica i Manteniment:
  Vetlli per la salut continua dels vostres sistemes amb serveis d’assistència tècnica i manteniment. Estem aquí per assegurar-nos que les vostres càmeres funcionin de manera òptima.
  Oferim manteniment preventiu anual (CONSULTA’NS)
 • Consultoria Personalitzada:

  Oferim consultoria personalitzada per ajudar-vos a triar el sistema de videovigilància més adequat per a les vostres necessitats específiques.

Confieu en les solucions de videovigilància d’Electrònica Blaya per garantir la seguretat dels vostres espais. Posem a la vostra disposició tecnologia de primera qualitat i serveis excepcionals.

Contacteu amb nosaltres avui mateix per a més informació o per sol·licitar una consulta.
caCA