Servei d'instal·lació i manteniment de Porters i Videoportes.

4 anys de GARANTIA.

Eletrònica Blaya us ofereix solucions innovadores per garantir la seguretat i la comoditat a la vostra llar o negoci. Descobriu com podem millorar la vostra tranquil·litat amb els nostres productes i serveis especialitzats:

 • Porters Automàtics:
  Simplifiqueu l’accés a casa vostra amb els nostres porters automàtics. Oferim instal·lacions personalitzades que combinen seguretat i comoditat.
 • Videoportes Intercomunicadores:
  Millora la seguretat amb els nostres sistemes de videoporta intercomunicadors. Vegeu i parleu amb els visitants abans d’obrir, augmentant el control i la protecció. Disposen de gravació de fotografia en casa.
 • Assessorament Personalitzat:
  El nostre equip d’experts us orientarà per trobar la millor solució adaptada a les vostres necessitats específiques. Oferim assessorament professional per assegurar una elecció informada.
 • Manteniment i Reparació:
  Garantim el funcionament òptim dels vostres sistemes de porters i videoportes amb serveis de manteniment regulars. També oferim serveis de reparació ràpids i eficients.
 • Integració Tecnològica:
  Integrem les últimes tecnologies per proporcionar funcionalitats avançades, com el control remot mitjançant aplicacions mòbils o la integració amb sistemes domòtics.
 • Personalització Estètica:
  Ens assegurem que els nostres productes no només siguin funcionals, sinó també estèticament agradables. Proporcioneu un toc personal a la vostra entrada amb les nostres opcions de disseny.

A Electrònica Blaya, la vostra seguretat i comoditat són la nostra prioritat. Descobriu com els nostres porters i videoportes poden millorar la vostra experiència diària.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres avui mateix per obtenir més informació o concertar una consulta personalitzada.
caCA